Avatar

Estonia och det där med medias nyhetsrapportering

av Seawolf @, fredag, oktober 09, 2020, 16:57 (1267 dagar sedan) @ Håkan

Jag tänkte först lägga den här länken i tråden med rubriken vojne vojne, då den kan ses som en ännu en kommentar till Estonias förlisning och de mängder med mer eller mindre verklighetsbaserade teorier och spekulationer som därefter har florerat.

Men jag valde att göra en ny tråd av det, bland annat för att det som min rubrik också syftar på handlar om vad vi menar med nyhetsförmedling och vad etablerade media har för roll i detta numera.

Artikeln publiceras på ett alternativmedia och så ser framtiden ut.

https://kvartal.se/artiklar/undersok-vraket-igen/

I den här artikeln förs fram en del av det jag skrev om i vojne-vojne-tråden, och en del utöver det.

Jag kan ju också stila lite med att jag hört en del redan tidigare...

Håkan

Synd att inte hon Inga-Britt Ahlenius har kontaktat dig för att få reda på allting om Estonia. För då hade hon ju inte behövt prata med en massa instanser och skrivit denna långa artikel!

Och du hade inte behövt länka till det heller. För att citera dig själv:

"De kan fantisera hur mycket de vill, morpheus, men jag vet hur hon sjönk och varför eftersom en kollega till mig ingick i den ena av de två haverikommissionerna - men jag kan naturligtvis inte berätta om det jag fått veta."

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum