Avatar

SD har sk-it i blå skåpet!

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, fredag, oktober 09, 2020, 17:57 (421 dagar sedan) @ Håkan


L kommer inte att finnas kvar efter nästa val, även om det kommer snabbare än 2022. Partiet saknar helt berättigande på dagens politiska arena.

SD var mot invandrare och invandring även när det inte fanns några stora problem förknippade med den och dem. Är ju en viktig skillnad i mina ögon.

M's totala helomvändning från Reinfeldts "öppna era hjärtan"-politik är osmaklig och gör att i alla fall jag har svårt för tilltron till partiet. Kristersson är helt enkelt för klen.

Mvh Sven-Barry


Jag tror också L når vägs ände i nästa val, Sven-Barry, inte minst genom sin nuvarande partiledare som det finns en del frågetecken runt, inte minst angående detta med klaner - men jag har avstått från att belasta upa.

Och angående skillnader, SD har aldrig som parti uttryckt sig vara mot invandrare, det har en del obildbara och därför uteslutna personer gjort ibland.
Det SD, liksom jag, varit emot är invandringspolitiken och skillnaden gentemot att vara emot invandrare är och förblir viktig att förstå om man vill föra en seriös debatt.

Och M, det är snarare ett vagt men dock hälsotecken att ta avstånd från tiden då vi skulle öppna våra hjärtan eftersom det var en tid av samarbete runt regeringsmakten med Miljöpartiet.

Just som nu S låter MP diktera villkoren för att bli kvar i regeringsställning, till och med med risken att Jonas Sjöstedt för första gången i sitt politiska liv gör allvar av sina ord att fälla regeringen om de dummar sig enligt V.

Sicken cirkus, bara clowner...

Håkan

Sicken cirkus, ja visst.

Hoppas de fäller regeringen.

Jag tycker att du är naiv när det gäller SD. För mig är de väldigt nära ett gangstergäng. Där ekar hemska historiska paralleller.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum