Avatar

Widar igen

av Seawolf @, lördag, oktober 10, 2020, 16:46 (420 dagar sedan) @ Håkan

För att ta brunsmetandet först, Pinja, det som används av folk utan kunskaper eller argument om själva frågorna, så är läget just nu inte så kul för dem.
Orsaken är ju att verkligheten nu har nått sådana proportioner att inte ens de längre kan förneka den.

Men de bidar bara sin tid, snart hittar de nya sätt att bära sig åt.

Artikeln är helt riktigt läsvärd och som jag ser det mest för att den är rakt på sak.

En uppgift i den är värd att notera lite extra.
Antalet beviljade uppehållstillstånd (hittills i år!) är 68tusen.
Av dessa är de som beviljats uppehållstillstånd på grund av giltiga asylskäl 6tusen.
Dvs färre än en tiondel.

Man kan ställa det emot den vanliga argumentationen för en generös invandringspolitik, att vi måste hjälpa människor som flyr för sina liv.

Håkan

S-politiken är sedan lång tid inriktad på att överge sin tidigare men stadigt krympande mängd arbetare och i stället skapa skattefinansierade jobb för de egna partimedlemmarna inom allt fler grenar av offentliga sektorn, föreningar, kommitteer osv, plus oceaner av bidragstagare. Till detta lägger de tillskott av ännu fler bidragstagare i form av invandrare, och de propagerar våldsamt i utanförskapsområdena om att S är räddningen för alla.
Det gestaltar sig som ett "chicken race" - skall S hinna generera fler ur ovanstående kategorier väljare än vad de förlorar från gruppen arbetare?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum