Avatar

SD har sk-it i blå skåpet!

av Seawolf @, måndag, oktober 12, 2020, 05:56 (14 dagar sedan) @ S-B A-son


Jag tycker att du är naiv när det gäller SD. För mig är de väldigt nära ett gangstergäng. Där ekar hemska historiska paralleller.

Mvh Sven-Barry


Att kategoriskt avvisa problem som påvisas med fakta bakom, av en instans man anser galen, så uppvisar man själv bara en ännu större galenskap.


Bara att köra på med skygglapparna Magnus!

Mvh Sven-Barry


Förtjänas att upprepas: Det är vad som läggs fram som skall bedömas, oavsett vem som för fram det. Men att blint avfärda något framlagt utan att ha bedömt det vara relevant eller ej är inte bra alls.


Jag förstår att du därför omfattar Maria Robsahms analyser av dagens grova brottslighet relativt gårdagens.

Mvh Sven-Barry

Jag har inte tagit del av dessa analyser, och jag har ingen uppfattning om MR innan du nämner henne. Därför vet jag inte om jag anser något liknande eller ej.
Men en snabbGoogling visar att hon bl.a. anser att SD är nazister i kostym. Det är nog delvis sant, av den enkla orsaken att de få Nazister i Sverige som finns inte har något annat parti de vill ty sig till. Precis som var fallet med Ny Demokrati: Såvitt det är känt var varken Ian eller Bert Nazister, men deras parti invaderades snabbt av de som fanns.
Vilka partier tror du blev Nazisternas favoriter under mellanperioden mellan Ny Demokrati och SD? För du tror naturligtvis inte att de svenska nazisterna liksom försvinner och återkommer beroende av vilka partier som finns vid tiden?

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum