Avatar

Efter The Old Beefeaters Inn i går...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, torsdag, oktober 15, 2020, 18:44 (348 dagar sedan) @ Håkan

Jo, vi hade som vanligt väldigt trevligt tillsammans. Och utbytte fritt åsikter där jag förespråkade våld som metod när det gäller en sådan knäppgök som Henrik Jönsson. I mina ögon är han en kackerlacka på samhällskroppen med sina förnumstiga kommentarer och lismande analyser. Må ändå insektsmedel bita på honom innan min vänstersving eller raka höger träffar honom. Därmed inte sagt att han emellanåt kan ha rätt.

Patrik Engellau skrev denna artikel den 14 oktober. DN skrev betydligt mer utförligt om samma sak den 13 oktober. Blåsvart-högermannen Engellau läser alltså DN, något jag knappast trodde. Men även jag kan ha fel även om detta händer alltmer sällan i takt med stigande erfarenhet. Önskar naturligtvis att fler skulle visa samma fina utveckling som jag själv.

Felen med signaturen Håkans aldrig sinande ström av länkar är flera.

Ett av dem är att länkarna alltid handlar om hur uselt Sverige är där skribenterna alltid tar varje tillfälle i akt att racka ned på än det ena än det andra, alltid med en rejäl slagsida åt det ena politiska hållet.

Ett annat är att länkarna sällan eller aldrig åtföljs av signaturen Håkans egna åsikter vilket naturligtvis ger honom obegränsade möjligheter att byta fot hur många ggr som helst.

F.ö. håller jag med den oförbätterlige signaturen Håkan, kanske hädanefter herr H efter förebild från Frans, i att det är mycket trevligt att mötas IRL.

Mvh Sven-Barry, i riskgrupp


Det är alltid trevligt att få rätt i sina gissningar, och att Sven-Barry åter bakom tangentbordet uteslutande skulle ägna sig åt att kritisera personer och strunta i vad som verkligen skrivits var en sådan gissning.

Eller gissning och gissning, efter alla dessa år var det snarare en på observationer grundad prognos, ju.

Men vi förblir eniga i det vi pratade om, att IRL äger och att upa inte är så där alldeles på riktigt.

Håkan
oförbätterlig kompis

Och som vanligt har du inte läst vad jag skrivit.

Är inte förvånad!

F.ö. är jag ense med dig.

Mvh Sven-Barry, åsiktspugilist

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum