Avatar

Valet närmar sig...

av Håkan, Göteborg, fredag, oktober 23, 2020, 19:18 (337 dagar sedan)

...i USA och mycket skrivs och sägs om och av kandidaterna.

Jag har bara sett glimtar från den första debatten mellan kontrahenterna, och ingenting från den sista - varför ska man ägna sin tid åt sådant uselt skådespel.

Det är intressantare att läsa artiklar och lyssna på människor med olika åsikter och insikter, och det är slående att det inte finns någon som skriver och talar svenska som tror att Trump blir vald - eller rättare sagt inte någon som ser det som förståeligt om så sker, vilket i stort sett alla ändå medger är möjligt.

Jag har nog missat några men detta är mitt intryck, och jag ser det själv så att Trump är så horribel att han blir fascinerande, ungefär som Jokern i Batmanfilmen The Dark Knight men utan den senares karisma.

Men på andra sidan Atlanten är det annorlunda, och jag råkade på en intressant talare som utvecklar sin syn på det kommande valet.

https://youtu.be/q_4n_MmNdxA

För säkerhets skull påpekar jag att det inte är samma sak att finna det intressant att lyssna på någon och att hålla med om allt som sägs, men en del av det som sägs är värt att fundera vidare på.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum