Avatar

Vad man får och vad man bör...

av Seawolf @, onsdag, oktober 28, 2020, 07:20 (335 dagar sedan) @ Håkan


De som vittjat Koranen finner ett stort antal påbud vilka utan tvekan måste skriftligen förklaras felaktiga därför ogiltiga av alla de muslimer som hävdar Islams fredlighet och toleras. Så länge de inte gör detta är deras sådana påståenden bara tomma floskler.


Alla påståenden om religioners innehåll är tomma ord, Seawolf, oavsett vilken religion det handlat om sedan mänsklighetens begynnelse. Och det är många, vi känner till endast ett fåtal.

Detta om tomma ord när påbuden påstås komma från den eller de gudar respektive religions påhittare har hittat på.

Är det däremot påbud från just dessa påhittare, under århundrade efter århundrade, är det allt annat än tomma ord - liv eller död kan hänga på hur man följer påbuden.

För att nämna det som måste nämnas, Gamla Testamentet står sig väl i kampen om mest groteska påbud och påståenden, och om rätt ska vara rätt borde svenska utövande kristna avkrävas ett skriftlig avståndstagande från allt sådant.

Men jag bryr mig inte om sådana bikter, de kan också bestå av tomma ord.

Håkan

Kristendomen har tveklöst varit lika skrämmande i de tider då den på allvar användes av makthavare som ett medel till ökad makt och beskattningsmöjlighet. Jesuiter, korståg, våldskritnande osv. Men de senaste några hundra åren har sådant ebbat ut och idag är detta beteende ingen realitet in om kristndomen.

Men vi lever nu och inte då. Idag är det islam som sprider våldspropaganda och våld i världen via betydligt mera explicita totalitära våldsanvisningar i koranen än vad som de kristna testamentena innehåller.

S såg bara sina röster komma genom deras agerande, de har systematiskt och på alla plan från U-hjälp till terrorgrenar av islam, massor av skattepengar till deras organisationer, nominering av muslimer till poster i deras organisation, ända till utrikespolitiken bäddat allt de kan för islamismen. De har absolut inte sett vad som kommit eller kommer, och deras strategi förbjuder ögonen att öppnas. S har ännu inte fattat vad vi kan kalla "Lex Iran" där vänstern gullade med islamisterna för att få bort Shahen, men när detta var klart slängdes vänstern ut från köttgrytorna, de var ju bara nyttiga idioter under revolutionen.

https://ledarsidorna.se/2020/10/uppsalaprofessor-forsvarar-konsstympning-det-ar-ju-sa-m...

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum