Avatar

George Orwell...

av Håkan, Göteborg, onsdag, november 04, 2020, 08:49 (31 dagar sedan) @ Seawolf

Visst finns det intellektuella som kritiserar den västerländska identitetsvänstern m.fl. maktrörelser. Men deras tankar och mångordiga och kunniga analyser och referenser till historiska tänkare spelar ingen märkbar roll i landet Sverige.
Orsaken är den makt över svenska väljares sinnen som strömmen av vad som skulle ha blivit journalister från Kommunisthögskolan (ja, ni vet, journalisthögskolan) har erövrat inom snart sagt alla massmedia, med SVT/SR/UR i spetsen.
Även de s.k. konservativa partierna röstade ju för att 10 miljarder om året av svenska skattepengar skall ges till denna Public Service som på allehanda mer eller mindre försåtliga sätt ständigt propagerar för rödgrön identitetspolitik. Maken till självskadebeteende har åtminstone jag aldrig upplevt hos dessa partier.
Problematiken är inte ny, tvärtom: Redan som rosig gymnasieelev deklarerade jag för vem som gitte lyssna, att: "Ge mig Sveriges radio och TV, och jag skall få svenska folket att tro vad fan som helst inom tio år", eftersom detta var slutsatsen av resultatet av propagandaminister Josef Goebbels verksamhet, mot vilken tyska folket var lika försvarslöst som den svenska befolkningen är idag gentemot Public Service.


Jag har många gånger på skoj skrivit att den ena eller andra medieskribenten läser på upa, Seawolf, och så också denna gång.

https://www.gp.se/ledare/staten-b%C3%B6r-inte-%C3%A4ga-mediebolag-1.36526121

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum