Avatar

U.S.A = bananrepublik?

av Seawolf @, torsdag, november 05, 2020, 09:49 (29 dagar sedan) @ Håkan

I det svenska valsystemet är det marigare, här måste de som är endast halvstora, någotsånär skapliga och halvsnygga ta hjälp av stödhjul som är ingetdera av allt detta för att skapa motsvarande illusion - i Sverige att de är minst, sämst och fulast - men att de jobbar för alla andras skull för att göra bot och bättring.

Håkan
kanske blev lite mycket där eller kanske inte

Nääää.....
I Sverige kan riksdagspolitikerpersoner skita helt i vad väljarna anser, det är endast genom att slicka partiledningsrövar som de kan komma på nomineringslistorna, och fram till nästa val måste de ha varit väldigt lydiga mot partiledningen och tryckt på rätt knappar för att återigen komma på valbar plats.

Förr kunde väljarna stryka sådan politikerpersoner de ansåg gjort dumheter. Men det var ju hotfullt mot partiledningarna, de kunde ju bli strukna! Så då ändrade man så att väljarna bara får prioritera en av kandidaterna och kan alltså INTE peta ut misshagliga.'

"All makt utgår från folket." Nänä.....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum