Avatar

Jag drabbades i dag...

av Seawolf @, tisdag, december 15, 2020, 21:55 (43 dagar sedan) @ Håkan
Ändrad av Seawolf, tisdag, december 15, 2020, 22:11

Som tidigare nämnts så är inte kvantdatorer så långt borta nu, och med dem kan man knäcka dagens "omöjliga" krypteringar. Så efter en tid när kvantdatorer finns över disk, så kommer döljarna att hitta på så djävulska krypteringar att de själva måste ha kvantdatorer för att hantera dem. Den eviga digitala kapprustningen.
Normalt har jag svårt att tro att någon ägnar mig och mina förehavanden på nätet något särskilt intresse. Men skulle de göra det så lär de i vart fall inte direkt se mina hemlagrade data, bara sånt jag skrivit på nätet.
Jag anar numera att det är Kina som kommer att tillhandahålla motsvarigheter till FB och YT m.fl. inom något decennium, TikTok är bara början, och barn och unga brukar med nära 100% säkerhet INTE vilja använda sånt som deras föräldrar eller mellangenerationen kör med. SKiftena brukar ske med omkring 10 års intervall.

Jag har svårt att se hur varken Sveriges eller USA:s regering kan hota Kinas applikatörer att öppna bakdörrarna och/eller censurera svensk samhällskritik mm.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum