Avatar

Det finns något som heter Författarförbundet...

av Håkan, Göteborg, onsdag, december 16, 2020, 09:35 (33 dagar sedan) @ Seawolf

Så är det definitivt, och man kan byta ut "Författarförbundet" mot snart sagt varenda högskolas, universitets, och de flesta yrkesförbunds agendor etc.

Den enda fördelen med att vara 75 år är att man nog kommer att dö innan vansinnet slår ut i pandemisk omfattning. Ta bara MP:s utpressningssits i Stockholm, där deras Trafikborgarråd Daniel Hellden i raketfart hittar på en ändlös ström av stolleombyggnader vars enda syfte är att ta bort parkeringsplatser och att ta bort så många körfiler som möjligt så att de bilar som inte längre kan parkera heller inte kan göra annat än stå still i trafikstockningar. Med följd att alltfler butiker slår igen eller flyttar till alla ständigt tillkommande köpcentra där parkeringen är gratis och tillgänglig.
Jo, vi spanar följaktligen nu på bostad i någon av kranskommunerna, utanför vägtullar och med ännu inte fullt utvecklat vansinne hos politikerna.

Något liknande det du beskriver om Stockholm pågår i Göteborg, Seawolf, där just nu stora delar av staden är byggarbetsplatser med enorma störningar i trafiken och inte bara för privatbilism - yrkestrafik med distributionsfordon och kollektivtrafiken med bussar har det också svårt.

Men hur mycket man än kan ha synpunkter på detta så erkänner jag en sak, de påstår inte att syftet med Västlänken är att lika många kvinnor som män ska resa i tunneln eller att avsikten med alltihop är att be om ursäkt för vita svenska mäns slavhandel.

Det kunde med andra ord ha varit värre, och numera är det allt oftare den tröst man får ta till.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum