Avatar

Widar möter

av Håkan, Göteborg, fredag, december 18, 2020, 17:05 (40 dagar sedan) @ Pinja

Här kommer en bättre länk från en riktig datamaskin. Den förra var från Ajfån.
Jag måste säga att i utbudet av prat om politik och samhälle är Widar en av de som jag gillar riktigt bra, även om jag själv inte röstar s, som jag nog tror att han (ännu) gör. Men han har bevakat svensk politik länge, vilket märks. Han har erfarenhet, och med den en klargörande blick för partipolitiken. Där andra främst är ute efter att peka finger, håna och utkräva ansvar och straff, förstår Widar politikens villkor. Jag gillar som sagt.

https://poddtoppen.se/podcast/1496114835/widar-moter

Pinja

PS: Damerna på nya Riks är också ganska underhållande tycker jag. Jag har än så länge bara gluttat lite på dom. Men formatet verkar bra. SD är dom ju, det tror jag inte dom smyger med heller.

https://www.youtube.com/watch?v=OMUbNl92jJI

Jag lyssnade på det halvtimmelånga samtalet med Gunnar Strömmer, Pinja, och visst var det en trevlig halvtimme även om det till största delen blev mycket av ett valtal för Moderaterna.

Men en del viktiga saker blev också sagt om behovet av konsekventa politiker med visioner, i stället för maktsugna spelteoretiska opportunister.

Kan rekommendera de samtal mellan tre personer jag länkat till, nu senast med rubriken En timmes intressant samtal, med värden Henrik Jönsson och bisittaren Jan Emanuel.

Den senare en radikalkonservativ Socialdemokratisk partimedlem som förmodligen är något av ett internt problem för dem, och gästen är Ulf Kristersson.

Precis som med Widar är det hela tiden civiliserade tankeutbyten, och också lite kul ibland.

Det första Sverigesamtalet, som Henrik kallar programmen, var med Jimmie Åkesson, lika sevärt. Leta efter det.

Ska nu sätta på damerna på teve 2, eller hur det nu var...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum