Avatar

Dags att önska en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

av Håkan, Göteborg, torsdag, december 24, 2020, 09:03 (35 dagar sedan) @ Pinja

Allt gott till alla önskar också jag, till såväl med- som motplankister och till de snart åtta milliarder människor på vårt allt mer snurriga klot som ännu inte har haft möjligheter att bli någon av dessa.

Själv är jag låtsaspensionär sedan många år, snuddar vid att bli 74 nu, och förutom pension sedan jag fyllde 65 har jag fortsatt haft uppdrag i ganska stor utsträckning, jag är ju en sån där egenföretagare som betraktas med viss reservation från en del håll.

Jag såg alltså inte fram emot att bli pensionär och gör det fortfarande inte, men någon gång blir ju ett uppdrag det sista och det är så det är - i företagande som i livet.

Det största ingreppet av Covid i mina kretsar är för den lilla dottern som nu fastnat i London, i stället för att börja bo hos pappsingen igen efter nyår då hon ska börja studera vidare i Sverige.
Hon skulle naturligtvis komma in i landet som svensk medborgare oavsett stoppet för engelska sådana (men några flyg går ju just nu inte heller) men hennes sambo/särbo skulle också komma med och fortsätta sitt internetbaserade jobb härifrån - men han kommer inte in.

De avvaktar nu vad som händer, och det är vad vi alla är hänvisade till att göra, i väntan på bättre tider.
Lite väl långt dock att vänta på regeringsskifte...

God Jul och Gott Nytt År från mig och till alla,

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum