Avatar

Farron Balanced

av Håkan, Göteborg, torsdag, december 24, 2020, 09:21 (26 dagar sedan) @ Pinja

Jag har inte jättebra koll på alla de alternativa media som poppar upp, men den här killen har jag haft mycket nöje av under Trumps presidentperiod, och särsklilt nu på slutet. Jag tror att jag kommer att få lite abstinens av hans "Trump trashing". Han står vad jag förstår låångt ute på deras vänster kant, men det är liksom lite förlåtet för Amerikaner. De har ju inte som vi upplevt "the real thing", och förstår inte vad de önskar sig. Men hans dagliga kommentarer har varit verkligt underhållande att lyssna på.

https://youtu.be/HTSzt7u7ypY

Pinja

Amerikansk vänsterkant i översiktlig mening befinner sig någonstans inom svensk socialdemokrati, Pinja, men naturligtvis finns det extrema individer och extrema tankegångar där som här.

Vi har inte heller upplevt the real thing, trots många årtiondens försök av kommunisternas partier. De är för många i sina avknoppningar att räkna upp här, men V är det största nu existerande av dem, i sin väl kamouflerade version som den numera i Vietnam boende förre partiledaren lyckades lura på tillräckligt många för att förbi i riksdagen med ett grepp om S där det kan göra riktigt ont om det kniper.

The real thing har jag upplevt, endast som besökare i några östblocksländer, men som boende i närmare tre år i Hanoi innan muren föll och det ger ingen mersmak.

Nu bor Jonas Sjöstedt där som medföljare till ambassadören, och han tycker säkert att tillvaron och landet är hur fint som helst.

Nu ja, i vissa avseenden åtminstone, men han skulle varit där på min tid då det hade utmanat hans världsbild en hel del.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum