Avatar

Och ännu ett alternativt media ser dagens ljus...

av Håkan, Göteborg, torsdag, december 24, 2020, 13:17 (25 dagar sedan) @ Cthulu

Det är i alla händelser ett väldigt namnstarkt gäng de samlat ihop. Den ska tydligen vara fri att läsa en bit in i januari men ska sen sättas bakom betalvägg. Framtiden får väl utvisa hur länge investerarna vill skjuta till mer pengar för jag har trots allt svårt att se hur de skulle kunna gå plus än på ett bra tag, särskilt som de måste fortsätta bygga ut. Visserligen är målet kvalitet men jag tror ändå folk har lite lättare att betala pengar för en tidning som är lite mer heltäckande, d.v.s sport, lokala nyheter och så där.

Såg också det om betalvägg, Cthulu, och att det handlar om en femhundring för ett halvår eller en tusing för att också få del av en del ytterligare saker.

Gillar inte detta, hade hellre sett att de satsat sin trovärdighet på att under ett år vara fritt att ta del av vad de skriver och kanske poddar osv, så alla har tid att bilda sig en uppfattning. Femhundra är visserligen småpengar, men i dagens IT-värld kommer man ofrånkomligen att bli noterad, och som ett exempel beställde jag för ett par veckor sedan ett skrivbord till min dotter - och sedan dess är det annonser för skrivbord över hela skärmen...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum