Avatar

Farron Balanced

av Seawolf @, fredag, december 25, 2020, 14:20 (24 dagar sedan) @ Håkan

Och du förmår inte se sambandet mellan att Frankrike har personval i enmans valkretsar och att de tar tag i islamisternas inflytande?


Nej, Seawolf, det var en ny vinkling av det hela - utveckla!

Håkan

Borde inte behövas med tanke på tidigare försök att förmedla denna orsaks-verkanmekanism.....

"För att på allvar åtgärda de saker i samhället som orsakar Wilks, Westerholms, och många flera att förgäves predikar om och som troligen en massiv andel av väljarkåren håller med om, så krävs riksdagbeslut och t.o.m. Grundlagsändringar.

Sådana beslut kommer ALDRIG att genomföras av de svenska partierna som ängsligt sneglar på varenda litet särintresse och som agerar taktiskt kappvändande i alla frågor, samt avskedar alla sina politiker om de inte lyder husse med kadaverdiciplin.

Först när enskilda politiker måste begrunda vad väljaråsikterna i olika frågor är och endast trycka på de knappar de uppfattar motsvara folkopinionen, kommer nödvändiga systemförändringar i Sverige att kunna äga rum."

Jag var tydligen inte nog tydlig då , så jag är det väl inte nu heller.....

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum