Avatar

Mellandagsrean.

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, tisdag, december 29, 2020, 18:17 (30 dagar sedan) @ Seawolf

Ja ska man skratta eller gråta. Mest blir jag bedrövad.

Pinja


Jag blir förbannad. Han måste bort.

Och såg alldeles nyss att de rödgröna journalisterna på Expressen avslöjat att Stefan Löfven fanns på Gallerian i Stockholm den 20 december, 2 dagar efter det att han uppmanade svenska folket att stanna hemma och undvika julruschen.

Lätt att i ljuset av detta förstå varför statsministern endast ansåg att Morgan Johanssons besök var oförsiktigt.

Liksom Löfven och hela MP-regeringen måste bort.

Mitt stora problem är att en annan regering kommer att bli lika usel, men usel från ett annat håll.

Mvh Sven-Barry


Vad tror du skulle kunna förändra denna situation i Sverige?
Som erfaren meckare vet du ju att bara konstatera att saker och ting inte funkar är alldeles otillräckligt, man måste försöka fixa felen också, annars är man ingen riktig varken meckare eller samhällskritiker.

Det enda som kan rädda detta är att vi alla engagerar oss mer i framförallt de politiska partierna. Det är i alla fall en början. Jag är inte helt säker på att bara personval i enmansvalkretsar skulle hjälpa upp situationen. Det finns nackdelar också med personval.

Men alla instanser måste också bli mycket, mycket bättre på kravställan och uppföljning. Redan idag skulle pressen kunna bli oerhört mycket bättre på att matcha politikerlöften mot det verkliga utfallet och kräva svar på varför alltför ofta inget hänt. Den sortens journalism finns det bara embryon till idag. Jag skulle vilja se en sådan utveckling över hela den partibundna pressen. Låt journalister gå i skola på de stora svenska exportföretagen som är experter på krav och kravuppföljning.

Att det finns ynkryggar och slingerbultar i ledande ställning hos ett regeringsparti är illa, mycket illa. De här två relaterade fallen undergräver helt tilltron till de "råd" regeringen ger.

Jag är nu väldigt tveksam till en pandemilag. Det är inte brist på lag som är problemet. Det stora problemet är i stället systemfelet med delat ansvar på tre nivåer. Det är som om en galning sett till att skapa detta.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum