Avatar

SwebbTV, Google, Youtube och Regeringen

av Seawolf @, torsdag, december 31, 2020, 16:33 (28 dagar sedan) @ Håkan

Som du sa, Seawolf, mycket intressant och med en del som vi talat om nyss här på upa också.

Jag är säker på att de etablerade medias roll snart blir att leva enbart på skattemedel som en del av den makt de egentligen skulle granska.

Men hur ser nästa generation av granskande media ut, spännande att fundera över.

Håkan

Vägen dit går antagligen via att det i Sverige men även andra länder där de friare medierna också upplever censur eller liknande, tillsammans enas om att skapa ett serversystem med Youtube- och Facebookliknande egenskaper.
Så småningom kanske detta leder till en eller flera sådana internationella internettjänster. Bland annat har Jordan Petersen indikerat att något sådant har diskuterats i hans kretsar.
Två exempel av lite annat slag men som visar sig svåra eller omöjliga för myndigheter och den informella PK-mobben att få bort (hittills) är Flashback och Pirate Bay. De visar i alla fall att "oönskade" tjänster på nätet är svårutrotade....

Sverige har dock en befolkning vars huvudintresse verkar vara herrfotboll, herrishockey osv, samt idiotprogram med den PK-anpassade kändismaffian av sofftyp och/eller fjanttävlande, parat med Mellosatsningar som körs som om de är viktigast i världen.
Men åtminstone TV-sporten verkar hålla på med självmord, dels för att den envisas med att mest visa damsport som bara några % av sportdårarna är intresserade av, dels genom att ständigt ökaprogramtiden för allehanda "kulturprogram" där ointressanta personer tjatar om ointressanta kulturyttringar, och som återigen bara ett fåtal uthärdar utan att desperat kasta sig på programväljaren.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum