Avatar

Är det kört för L

av Pinja, måndag, januari 04, 2021, 13:20 (23 dagar sedan)

Jag läser nedanstående upprop av oppositionella Liberaler. Som de snälla folkpartister de ändå i grunder är, vill de dock inte avsätta partiledaren Sabuni. Men de sätter fingret på mycket av det som förorsakat L´s nästan utraderade väljarstöd.Framför allt (Björklunds) vägran att prata med alla partier. Man skriver också:

Vi står ideologiskt närmare de övriga borgerliga partierna än de socialistiska. Sakpolitiskt råder nära samsyn inom t ex arbetsmarknads-, kriminal-, migrations-, sjukvårds-, energi-, försvars-, skatt- och företagspolitik.

Jag kunde lägga till utrikes, kultur, och biståndspolitiken, som jag tyckte var något av det bästa med Alliansen. Arbetsmarknads och sjukvårdspolitiken tror jag inte skiljer så värst mycket. Men ändå, uppradat på detta sätt är det en ögonöppnare. Det blir smärtsamt klart hur mycket som går åt fel håll med nuvarande MP regering. Ja MP, för s själva hade troligen gjort ett mycket bättre jobb, men man gör allt för makten. (s förstår till skillnad från Reinfeldt, vikten av att inte släppa makten ifrån sig)


https://www.expressen.se/debatt/120-liberaler-partiet-maste-hem-till-borgerligheten-nu/


Pinja


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum