Avatar

Mellandagsrean.

av Seawolf @, onsdag, januari 06, 2021, 16:49 (11 dagar sedan) @ S-B A-son

Tror du på fullt allvar att svensk press, livnärande sig på press- och distributionsstöd och befolkad av rödgröna journalister som utbildats på kommunisthögskolan, skulle sätta blåslampa på den verksamhet som föder dem?


Som du vet har jag viss erfarenhet frpn statskyrkliga kretsar.

Ditt rödgröna engagemang verkar mer och mer övergå i närapå religiösa föreställningar. Om din rödgröna hypotes vore verklig skulle exempelvis ingenting av makthavarnas flagranta brott mot andemeningen i restriktionerna rörande pandemibekämpningen blivit publicerade.

Mvh Sven-Barry

Det var INTE de subventionerade medierna med Public Service som grävde fram uppgifterna om makthavarnas brott mot restriktionerna utan de medier som bekämpas av den rödgröna aktivistfloran. När "the shit hit the fan" var det inte längre möjligt för de köpta medierna att göra annat än att publicera, allt annat hade inte hållit för dem.

Regeringen kommer nu att inofficiellt att agera för att låta pöbeln fokusera på Dan Eliasson så att de glömmer de andra, varefter Dan skickas till nån välbetald men undanskymd vrå av Socialdemokraternas formidabla av skatter betalda flora av reträttpositioner.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum