Avatar

Mellandagsrean.

av Håkan, Göteborg, onsdag, januari 06, 2021, 20:08 (22 dagar sedan) @ S-B A-son

Vem som såg det först tvistar de lärda om.

Läs f.ö. vad min vän skrev på det förhatliga FB om just Eliasson.

Mvh Sven-Barry

Ber litegrann om ursäkt att jag kliver in, Seawolf och Sven-Barry, men jag är nyfiken på vem Sven-Barry syftar på. Jag har kollat vad Seawolf skrivit de senaste dagarna men hittar inget om Dan Eliasson så vem är det?

Och angående vem som såg det först handlar det mera om vem som skrev om det först, då det finns gott om exempel på sådant som inte publicerats av olika redaktionella eller andra värderingsmässiga orsaker, tills andra gjort det ofrånkomligt.

Som exempel på detta kan den som vill läsa en artikel på ledarsidorna.se om Dan Eliassons enorma nätverk med trådar långt in i de borgerliga partierna och in i de juridiska nätverken, förutom i den egna partikretsen.

En artikel på detgodasamhallet.com, skriven av Bitte Assarmo, tar upp en del kul om vad Dan Eliasson gjorde på Kanarieöarna förutom att träffa sin dotter, beskrivet med länkar.

Dottern vistades där enbart för nöjes skull förresten, ingen bosättning eller arbete, så varför det inte var hon som flög till Sverige för att det var nödvändigt att träffa pappa förblir ännu en sån där statshemlighet.

Och som Seawolf redan observerat nu när vi vet att pappan avgår, med full lön och bibehållen anställning naturligtvis, är det bara en tidsfråga till en annan organisation drabbas av honom.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum