Avatar

Adam Cwejman sätter bättre ord än jag kunde...

av Håkan, Göteborg, torsdag, januari 07, 2021, 14:14 (10 dagar sedan) @ S-B A-son


Du måste ha missat NMRs syn på judar.

Är inte så förvånad.

Mvh Sven-Barry, troll.


Förstår inte vad du menar med det om judar, troll, kan du förtydliga och samtidigt gärna svara på min vänskapliga fråga om var du placerar SD i ditt sätt att se vänster-högerskalan?

Vad du inte är förvånad över får du också gärna förtydliga i stället för att bara insinuera något.

Håkan


Bäste Håkan, du skriver att vita heterosxexuella män är vad som gäller för NMR. Därför mitt förtydligande om vad NMR ser som en fiende och som de också riktat sprängdåd mot, med ibland förfärlig utgång.

https://www.bing.com/search?q=NMR+judar&form=ANNTH1&refig=84fcca6a635e4b618d2ee...

När det gäller troll är det ju precis det förklenande omdöme du har om mig. Läs på vad du tidigare skrev.

Och trots att du aldrig skriver vad du själv tycker innan du frågar ska du få min syn på var SD står idag sedan de putsat bort det värsta ur sitt partiprogram.
SD står långt till höger, kanske till och med till höger om dagens KD. Alldeles oaktat att en icke föraktlig del av deras väljarbas består av f.d. Socialdemokrater som med rätt stort fog anser sig svikna av dagens S.

Jag är inte förvånad eftersom jag anser din debattttteknik (stavas inte så) handla till stor del om att "glömma" besvärande fakta.

Mvh Sven-Barry, som tackar för dina vänskapliga ord.

Du Sven-Barry förtydligar bara att NMR-sympatisörer inte ser judar som vita, vilket jag vet också, medan de ser sig själva som det jag skrev.

Varianten troll i stället för Sven-Barry hämtade jag från det du skrev om dig själv.

Lokaliseringen av SD i en höger-vänsterskala håller jag delvis med om, även om jag ser dem som allt mer ett parti som är svårt att tydligt skilja från både M och KD allteftersom tiden går och dessa partier ändar taktik inför det kommande valet.

Glåporden bortser jag från.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum