Avatar

En Lindströmare

av Seawolf @, tisdag, januari 26, 2021, 13:44 (37 dagar sedan) @ Håkan

Det är ett vanligt debattknep att inte se, eller låtsas inte se, skillnaden mellan att kritisera islam som religion och att kritisera muslimer. Eller att låtsas inte veta skillnaden mellan en religiös extremist och en religiös människa.
Det alla de nämnda gjort är att illustrera olika konsekvenser av extrema tolkningar och att tvinga dessa på andra människor.
Håkan

Det är en vanlig företeelse att bortse från fakta som motsäger den åsiktsflod som systematiskt pressas ut i svenska media och politik och som övermannar alla utom de mest självständigt tänkande.
Det som kan klassificeras som fakta anses vara sådant där de har spårbarhet, i detta fall till de opinionsundersökningar som gjorts av någorlunda välrenommerade instanser. OK, det är jobbigt mycket i denna länk. Men åsiktsmässigt är skillnaderna mellan islamister och muslimtroende inte så stor, uppenbarligen.
https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum