Avatar

Antalet muslimer i Sverige...

av Seawolf @, måndag, februari 01, 2021, 17:11 (31 dagar sedan) @ Håkan

Den viktigaste boten för en vacklande demokrati (folkstyre) är att införa enmans valkretar etc.
(Droppen och stenen....)


Detta är vi överens om, Seawolf, om än inte i alla detaljer men ändå.

Vi är också överens om att enmans valkretsar inte är en strategi utan ett mål, och att förverkligandet av detta mål kräver bland mycket annat en strategi.

Och vi är överens om att det du illustrerar med uttrycket att droppen urholkar stenen är en strategi, att när sådana ideér som enmansvalkretsar och vad de kan ha för effekter återkommande skrivs och hörs kan antalet människor som börjar fundera på det öka.

När antalet har ökat tillräckligt och hur sedan maktskiftet ska ske från de nuvarande, som inte alls gillar det som händer, till de våra är nästa fråga att fundera över.

Håkan

Jag vill inte tro att våra riksdagsmän trivs med sin roll som knapptryckningskadaver, och detta har emellanåt lyckats tränga igenom fasaderna. Snarare att många i stället verkligen skulle vilja vara i situationen att veta att de representerar en väljarmajoritet när de trycker på knapparna.
Dropp, dropp, dropp, dropp,,,,

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum