Avatar

ENDCCP

av Seawolf @, onsdag, februari 03, 2021, 07:18 (32 dagar sedan) @ S-B A-son

Historien svämmar över av regimer som har tagit makten i områden (länder) och som därefter via att utrota opposition men samtidigt agerat så att den drabbade befolkningen upplevt att de fått det bättre genom massiv ensidig propaganda, efterhand nått en orubblig position.
Nazismen var en sådan. Sovjet var det länge. Nordkorea är det. Venezuela är det. Ännu.
KKP är en sådan regim, och såvitt jag uppfattat det så är det kinesiska folket mestadels nöjda med att de fått det bättre, allt enligt Berthold Brechts "Först kommer maten, sedan kommer moralen".
Inget folk består av mer än kanske 30% av sådana som ger såpass vikt för moralen att de står emot massiv propaganda, och den regim som aktivt utrotar de vassare av dessa kritiker för att dels tysta dem dels för att statuera exempel, klarar sig ganska länge kvar vid makten.

Man kan iakttaga den svenska rödgröna regimen att tillämpa en light-version av ovanstående. Man tvångsbeskattar folk för att betala media vilka sedan lismar ut det rödgröna budskapet. De alternativa medier som uppstår beordrar man IT-jättarna att stänga av, annars....
Man befolkar alla offentliga organ inklusive rättsväsendet samt en ocean av skattefinansierade verksamheter med rödgröntrogna, och dessa totar ihop s.k. "värdegrunder". Via ännu mer skatter bekostas en ständigt svällande kader av organisationer som väljarnas majoritet aldrig bett om och vars effektiva syfte bara är dels att bidraga till propagandaproduktion, dels att försörja rödgröna partigängare.
Om någon anställd vågar yttra en åsikt som de anser strida mot värdegrunden så får han sparken i strid mot alla lagar om yttrandefrihet, åsiktsfrihet, anställningstrygghet jämställdhet osv. Att anmäla sådana fall till domstol är absolut meningslöst, de tas nästan aldrig upp, och gör de det kommer utslaget via juridiska krumbukter att ändå fria arbetsgivaren, trots att begreppet värdegrund aldrig beslutats vara lag eller juridiskt giltig på annat sätt.
Beviset för hur mentalt förblindade och naiva 50-70% av väljarna är utgörs av diverse initiativ som den aktuella om att bekämpa KKP är ett exempel på, i stället för de svenska rödgröna partier som kör Sverige åt H-e.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum