Avatar

Vem rösta på 2022

av Seawolf @, fredag, februari 05, 2021, 08:36 (74 dagar sedan) @ Pinja

S bas är lite hårdraget numer socialtanter, genusforskare och förortsbor i den mån förortsbor röstar öht. Industriarbetare har sedan länge försvunnit. De är ju inte så många heller numer.


Nja, dom har ju trots allt 26,9%, var det väl. Så någon mer måste nog vara.

Pinja

Invånarna i utsatta områden (c:a 1 miljon) röster minst 70% på S och 10% till på MP och V, av det totala antalet väljare. Kanske 5% av rösterna som tillfaller S.

Det officiella antalet arbetslösa är omkring 8%, och låt oss gissa att hälften av dessa aktivt söker och vill ha jobb. Resten röstar S och tycker inte om jobb.

Lägg till detta Sveriges övriga bidragsförsörjda, uppskattningsvis c:a 12% av befolkningen, bestående av de som aldrig får något jobb och hamnar i en myriad av olika bidragsformer och "åtgärder", yrkesskadade som via t.ex. uppgivna kroniska ryggsmärtor mm får livstidsförsörjning, långtidssjukskrivna som säger sig uppleva elallergi, narkolepsi, fibromyalgi osv. Plus de otvetydiga fall av olycksdrabbade som finns. Av dessa är det rimligt att gissa att 60% röstar på S och 20% på V och MP.
Således c:a 7% av väljarna.

Socialtanter, genusforskare, S-partigängare inom alla offentliga och skattefinansierade organ, myndigheter, föreningar och samarbetsgrupper, kommitteer osv. utgör nog c:a 20% av befoolkningen, och gissningsvis röstar de till 60% på S. Alltså 20% x 60% = 12% av rösterna.
(Tänk på brevet som UD:s anställda gav sina anställda om att motarbeta en icke rödgrön regering!)

Summerar vi så blir detta 5+4+7+12= 29%, vilket ligger helt i linje med var S ligger i opinionen och valen.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum