Avatar

Vem rösta på 2022

av Håkan, Göteborg, söndag, februari 07, 2021, 11:18 (21 dagar sedan) @ Seawolf


Undrar varför ingen målar ut S som ett islamistiskt terrornäste, eftersom de lierar sig så kraftigt med grupperingar åt det hållet, inklusive bidrag till dem från skattemedel.

Kanske nån annan klarar att göra en liknande skala vad gäller islamism bland partierna C, V, S, MP? (De övriga utpekas ju att befinna sig i slutet av extremskalan ovan).

En inledning till dagens artikel på ledarsidorna.se, Seawolf, men då jag valt att inte fortsätta vara prenumerant kan jag inte läsa mer än det i länken. Kanske andra kan.

https://ledarsidorna.se/2021/02/kyrkan-och-ersattningsteologin-judarna-fordrivs-som-gud...

Alternativa media kostar pengar att hålla igång precis som allting annat i tillvaron, med undantag för ryktesspridning som är ett exempel på "folkets" perpetuum mobile, men precis som med dagstidningar uteblir mitt intresse att betala om innehållet blir alltför ensidigt.

Mitt val beträffande att avstå att bli prenumerant åsido, islamismen och dess många olika slags företrädare, tillsammans med andra varianter på religiösa eller låtsasdito som vill haka på i sina egna intressen, försöker infiltrera ett sekulärt samhälle med avsikten att bli dominerande eller som det mer dramatiskt kan uttryckas - ta över.

Det har sakta men säkert gått deras väg sedan många årtionden, ibland med lite bakslag i form av indragna skattemedel till studiecirklar som visat sig huvudsakligen varit koranstudier eller studier i arabiska språket, men tendensen är tydlig och speciellt med den nuvarande ledningen för kristendomen.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum