Avatar

Evin Badrniya

av Håkan, Göteborg, söndag, februari 07, 2021, 16:33 (27 dagar sedan) @ Pinja

I morse låg jag och lyssnade på Kvartals podd.

https://kvartal.se/artiklar/hon-tillfor-energi-och-karisma/

I panelen ingick en ung dam som jag aldrig tidigare hört talas om. Tydligen är hon vice ordförande i KD, eller om det var KDU. Hon gjorde ett otroligt fint intryck på mig, verbal och intelligent som bara den. Jag blev så impad att var tvungen att googla upp en till podd där hon medverkat. Samma briljans där. Wow, kanske har KD något på g där.

https://timbro.se/smedjan/68-evin-badrniya/

Pinja

Jag tackar för länkarna, Pinja, den till kvartal med deras fredagsmöte hade jag ändå kollat på under söndagen (då jag börjat spara den till helgdagen, hehe) men den till smedjan var tidigare okänd och riktigt kul att lyssna till.
Har lagt in sidan hos favoriterna som det heter på nätspråk.

Det var först då jag började undra över referenserna till Ebba Busch-Thor jag tittade lite närmare och då fann att intervjun gjordes hösten 2019.
Ack de lyckliga åren innan covid...och Ebbas skilsmässa...

Men jag håller med dig Pinja, Evin Badrniya verkar vara en riktigt vass kniv i lådan och jag noterar samtidigt att det är allt mer sällan man kan direkt känna igen namnen på sådana, när man som jag lärt sig allt ur folkskolans lärobok med Sörgården som motiv...

Men jag är ju sedan länge en varsomhelstare genom både jobb och en massa privatliv så den här fyrtiotalisten hänger med.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum