Avatar

Åsa Linderborg

av Håkan, Göteborg, onsdag, februari 24, 2021, 17:30 (54 dagar sedan) @ S-B A-son

Jag har ibland tidigare år skojat om att de på Göteborgs-Posten läser vad vi skriver på upa och nu är det kanske dags igen.

https://www.gp.se/ledare/s-och-m-m%C3%A5ste-kunna-prata-med-varandra-1.41944952

Det är mycket i den här ledarartikeln som speglar vad som skrivits i flera inlägg i den här tråden.

Men en samlingsregering med M och S, njaee det känns väldans långt borta, åtminstone med Stefan Löfven som den ena partnern med allt han har i sitt bagage.

Håkan


Löfven har ju visat att han är kompis med (nästan) vem som helst, läs just nu MP, C och L, för att bli kvar vid köttgrytorna. Ingen verkstad, ingen politik, inget annat än floskler där det viktigaste ordet är oacceptabelt.

Men en koalition mellan M och S vore ändå förödande för Sverige. Det är att likna vid en biljett till ytterlighetspartierna för framgång de luxe.

Mvh Sven-Barry

Håller med, Sven-Barry, och det vi minst av allt behöver framöver är det starka inflytandet från partier på flankerna, vare sig de är som nu är V eller SD.

I fallet med V finns deras inflytande sedan många generationer och trots många försök till identitetsbyten för att dölja deras hemvist allteftersom verkligheten stökade till det för den kommunistiska tron.

I fallet med SD kom de in i riksdagen genom övriga partiers intelligensbefriade agerande och de har snabbt växt genom övriga partiers fortsatt intelligensbefriade agerande och inte mycket tyder på att de kommer att sluta växa - allt demokratiskt baserat på väljarkåren, in Sweden we have a system...

Så ligger det till. Ju.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum