Avatar

Alternativmedia

av Seawolf @, torsdag, mars 04, 2021, 16:59 (1143 dagar sedan) @ S-B A-son

I morse lyssnade jag på P1 i nära två timmar. Mycket handlade om händelserna i Vetlanda i går. Efter att vi här i Västerås hade ett liknande fall som slutade med två döda personer, där gärningsmannen var en avvisad migrant, var min första tanke redan i går och även nu, att detta kanske är ett liknande fall? En högst relevant undran anser jag. Men ingenstans i rapporteringen framgår någonting om detta. Tvärtom säger man flera gånger att gärningsmannen kom från området kring Vetlanda.

Jaha, då blev det till att leta upp något av de så avskydda och oPK alternativmedierna då. Och visst var det som jag trodde. Men varför kunde inte Sveriges Radio säga ett enda ord om detta. Nu fick alla Public Service hatarna, till vilka jag inte hör, rejält med vatten på sina kvarnar igen. Alternativmedia fyller en högst relevant funktion, men en som egentligen inte alls skulle behövas.

https://samnytt.se/

Pinja


Jag tror att mycket handlar om de pressetiska regler man satt upp som exempelvis Samnytt eller Fria Tider inte följer. Där är man väldigt pigga med att snabbt peka ut misstänkta invandrare. Naturligtvis med ett politiskt syfte. Jag tycker inte pressetik handlar om politik.

Wisti är ju ofta rätt på, så OK dårå, här kommer en Wisti:

[image]

Annars kan man, om man är intresserad använda Flashback om man lyckas sålla bort dårar, knäppgökar, haverister och stolledemokrater. Där dök ett namn upp redan i går.
Och det är rätt uppenbart varför inte seriös radio eller press ska gå på rykten på Flashback, hur trovärdiga de än verkar vara, i alla fall utan att kolla upp med andra helst officiella men läckande källor.

Mvh Sven-Barry

Mvh Sven-Barry

Jaja, nu ska Expressen och Aftonbladet räknas till alternativmedia också. De var snabba med uppgiften om en Afgansk medborgare.

https://www.expressen.se/nyheter/garningsmannens-vag-attackerade-sju-personer/

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bnqLGk/22-aringen-har-forhorts-och-berattat-om-sin...

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum