Avatar

PKK-spåret och Palme

av Håkan, Göteborg, torsdag, mars 04, 2021, 20:03 (1148 dagar sedan)

Kvartal.se publicerade i dag andra och avslutande (?) artikeln om den kommission som häromåret skapade en rent löjlig västgötaklimax med resultatet att det var, när alla stenar än en gång hade vänts, någon som gjorde det.

Det detta ledde till, förutom fiaskot med det svårt dramatiserade avslöjandet, var att polisutredningen lades ner och därmed många dokument som dittills varit hemliga nu öppnades.

Den som är intresserad har en hel del intressant att läsa och fundera över, inte minst beträffande andra kulturers agendor i världen sedan långliga tider och även i Sverige.

Som en parentes, långt innan Jugoslavien blev exjugoslavien hade jag en arbetskamrat i Göteborg som var någonstans därifrån. På den tiden var det en del kriminella grupper och våld och några mord mellan folk från Jugoslavien i Sverige. Också på den tiden olagliga spelapparater i tobaksaffärer och andra småbutiker. Min arbetskamrat var alltid mycket tystlåten om sådant, och sedan nittiotalet förstår jag mer om varför och varför så mycket kriminalitet följer med rivaliserande grupper i migrationen till andra länder.

Min arbetskamrat var inte en del av något sådant, men han visste att han måste vara försiktig för att inte dra någon uppmärksamhet till sig.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum