Avatar

PKK-spåret och Palme

av Seawolf @, lördag, mars 06, 2021, 11:21 (1140 dagar sedan) @ Håkan

Det var en mycket liten krets av personer som visste att Olov Palme avsåg att gå på bio utan säkerhetsvakter på mordkvällen.
Att befinna sig på plats med en pistol "stor som en spädgris" när bion slutar kräver med största sannolikhet att man känner till ovanstående.
Detta faktum verkar på något besynnerligt sätt vara tabu i allt som rör Palmemordet. Utom GW Persson förstås, men han är ju "bara" en av landets mest kvalificerade och skarpa mordutredare.
Finge jag gissa så kommer GW att se till att publicera sin egen utredning av Palmemordet, postumt, med identifierbara personer i stället för de fiktiva personer och handlingsvarianter han använt i sin bok om fallet. Få utöver Guillou och GW har personligen upplevt hur förödande den svenska maktapparaten kan mosa den som avslöjar sanningar bakom lögnkulisserna. Wilhelm Moberg var det nog också då han tog sig an den s.k. Haijby-affären.

Vidare tas det inte upp av knappt några som rotar i fallet att Palme innan mordet alltmer hade kommit att uppfattas av allt fler inom och utom S som en alltför osympatisk person som S förlorade på att ha som ledare. T.ex. ansågs han visserligen ha vunnit argumentationerna mot Fälldin i en TV-debatt, men Fälldin fick majoritetens sympati för att framstå som hederlig och ärlig. Dessutom då hade Palme avslöjats ha tagit emot förmåner svart för sin son av ett amerikanskt universitet. Utredningar av detta försvann som papper och ur databasen samtidigt då Palme mördades.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum