Avatar

Oppositionen är ett hot.

av Seawolf @, torsdag, mars 18, 2021, 21:34 (34 dagar sedan) @ Håkan

Javisst, det är det många som håller med om

Pinja

[image]


Det har kommit en hel del olika reaktioner på de senaste fadäserna av S och Löfven och Hultqvist, Pinja, och en del av dessa använder humor, sarkasm och ironi.

Väljer att inte länka till något exempel, men jag undrar litegrann om S har sjunkit till den nivå där detta kan börja jämföras med humor i diktaturer.

Det är ju väl känt hur politisk humor varit ett andningshål för oppositionen i brist på andra sätt att uttrycka sig, och på den vägen är vi i Sverige med allt mer kontrollerade media och med pågående S-drivna försök att villkora grundlagen om yttrandefrihet och åsiktsfrihet.

Håkan

Vi har sett och ser hur vänstern i ökande omfattning har hittat på och använt ett nytt begrepp, "Värdegrund" som ett medel för att ogiltigförklara alla och enskida av alla de demokratiska grundpelarna yttrandefrihet, likhet inför lagen, åsiktsfrihet, allas lika värde, rättssäkerhet, anställningsfrihet, föreningsfrihet osv.
Detta går igen i varenda ny föreskrift, lag, inriktning, stödpengsutdelning och riktlinje som vi har sett beslutas eller föreslås de senaste 5-10 åren.
Att övriga partier inte angriper detta och drar det i EU- och internationell rätt bevisar deras formidabla inkompetens.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum