Avatar

Hur ska det gå för L?

av Seawolf @, torsdag, mars 25, 2021, 16:34 (25 dagar sedan) @ S-B A-son

Det verkar som om deras möte i helgen kan bli ganska avgörande. Jag tycker att Jimmy i stort sätt har rätt när han säger att L i dagsläget inte tillför något. Ändå klappar mitt hjärta för ett liberalt parti. Dock inte dagens, där en stor del av de fåtaliga kvarvarande partiaktiva verkar vara Annie Lööf wannabes.

https://www.expressen.se/nyheter/akessons-kalla-svar-till--sabuni-inte-intressant-/

Pinja


Jag tror dessvärre att L's saga i svensk politik är all försåvitt inte ett under inträffar. Splittringen internt inom partiet är för stor. För egen del förstår jag inte skillnaden på Sabunis linje för L och den politik M företräder. Varför rösta på något som bara är en blek kopia?

Jag tycker det är oändligt tråkigt att L går en sådan kräftgång.

Mvh Sven-Barry

Sagt förut och behöver sägas igen:
L, såväl som andra partier, fattar inte vilka åsikter deras potentiella väljare har, vilket inte är samma åsikter som för 5-10 år sedan. Partiernas politiker är en samling broilers varav en del från ungdomsbroilerfabriken, andra från offentliga sektorns broilerfabriker. Alla dessa broilers kacklar bara med andra broilers samt med flocken av journalister vilka i sin tur bara umgås med andra liknande.
Det var inte så konstigt att sådana som Fälldin och Boman blev förhållandevis omtyckta och respekterade, de utstrålade att INTE vara broilers.

Jag säger bara Personval!

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum