Avatar

Nu kommer intressanta granskande artiklar allt oftare...

av Håkan, Göteborg, måndag, mars 29, 2021, 12:28 (24 dagar sedan) @ Seawolf

Ännu en skribent som fattar noll.

Både i USA och Sverige m.fl. länder finns en omkring 50%-ig del av befolkningen som starkt ogillar mycket av den politik som den andra halvans partier driver.

Detta TROTS att media till c:a 90% har kidnappats av vänsterliberala aktivister och som på alla sätt predikat de rödgrönliberala epistlarna i massor av decennier.

Ponera hur folkopinionen hade sett ut om media under samma tid hade propagerat lika hårt för de motsatta åsikter som trots allt hälften av dagens befolkningar har.

Media brukar hovsamt låtsas vara "den tredje statsmakten", medan de egentligen både vet och kämpar för att fortsätta vara den EGENTLIGA statsmakten, och attackerar så mycket de kan varje form av organiserad opinionsbildning som går emot deras agenda.

Media verkar inte inse sin egen paradox: Deras kamp där de påstår sig vara för demokrati är ju i själva verket precis det motsatta vad gäller deras eget agerande.

Jag ber hovsamt Seawolf att läsa artikeln en gång till och peka på de rader i den där media omnämns, media alltså i den betydelse du beskriver dem i ditt inlägg, och förklara varför artikelförfattaren i sin intressanta beskrivning av amerikansk historia av konspirationsteorier fattar noll.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum