Avatar

Ett litet steg till ett regeringsskifte

av Håkan, Göteborg, måndag, mars 29, 2021, 19:35 (23 dagar sedan) @ S-B A-son

...

Men själva saken, hur ser du på Barbro Westerholms sätt att se på det som nu händer i L?

Håkan


Jag anser att det finns alldeles för lite fokus i svensk politik på sakfrågor, så därvidlag har Barbro Westerholm alldeles rätt.

Hon vill införa en sorts begränsning genom att L inte ska budgetförhandla med något ytterlighetsparti. Den begränsningen för att hålla ihop partiet. Jag förstår inte hur partiet ska kunna stötta en M KD, SD-regering om de inte förhandlar och stödjer regeringens budget. Och så att signaturen Håkan också förstår vad jag skriver, B Westerholm har fel i sin analys och åsikt om nästa eventuella regeringsbudget.

Som jag har skrivit tidigare tror jag att partiets saga är all. Varför ska man rösta på ett alternativ som i alla stycken är ett annat M. De hoppas ju på stödröster från de andra partierna. Helt galet anser jag. Man bör i stället fokusera på sin egen politik och föra fram den. Om den inte räcker för att attrahera tillräckligt många väljare så goodbye.

En förhoppning inför nästa regeringsbildning är att MP helt ska sakna inflytande. De är idag kontraproduktiva för en sundare miljö. De förstör Sverige. Men det sa ju Westerholm inget om.

Mvh Sven-Barry

Håller med om det hela du nu säger, Sven-Barry, och som ett litet försvar för Barbro Westerholm kan ju inte altt hinnas med i en intervju.

Men visst finns det de inom L som i valet mellan SD och MP som möjliga stödpartier till en borgerlig regering tror att MP skulle kunna bli ett sådant, huvva...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum