Avatar

Det är i Göteborg

av Håkan, Göteborg, måndag, april 05, 2021, 17:38 (16 dagar sedan) @ Pinja

Från kommentarsfältet: "Saft och bulle, ute samma kväll."

Mitt intryck är något liknande när jag ser den relativa tafatthet som präglar polisinsatsen, trots uppenbarligen stora insatta resurser, i form av bilar motorcyklar , personal och t.o.m. en helikopter. Det är samma tafatthet som präglar det övriga samhällets handhavande med denna typ av "element".

När man betraktar denna enda persons låånga syndaregister, är det ofattbart att han inte redan sitter inne för låång tid.

Pinja

Jag kollade av någon slags nyfikenhet hela jakten, Pinja och morpheus, kanske för att jag kollat på en del sådana jakter i amerikansk och i brittisk tappning och ville jämföra.

Den här var som Pinja säger onödigt lång, vid minst två tillfällen och den första vid Linnéplatsen kunde den flyende ha rammats av en polisbil, men det var hela tiden ett mer avvaktande agerande - med risk för många trafikanter tills det till slut blev stopp men först i Kungälv.

Men det är lättare att se det nu i efterhand och från luften än där och då på marken.

Jag kollade inte syndaregistret, men efter den här jakten blir nog straffet minst ett par månaders samhällstjänst, kanske till och med ovillkorligt.

Kul att se morpheus tillbaka, förresten...det vart inte så lång avhållsamhet.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum