Avatar

Läs det här och förfäras. Om Evergreens Ever Given

av Håkan, Göteborg, tisdag, april 06, 2021, 16:32 (15 dagar sedan) @ Pinja

Tack för länken. Orkade inte läsa allt, men intressant ändå att få lite inblick i Q. Det är svårt att föreställa sig den grad av okunskap och indoktrinering som ska till för att någon gå på detta. Ännu svårare är det att förstå att det tydligen finns många miljoner av detta slag.

Pinja

Jag bodde och arbetade i Vancouver från slutet -89 till slutet -90, Pinja och Sven-Barry, och nära det hus jag hade hyrt bottenplanet i fanns en skapligt stor supermarket.
Vid kassorna fanns ett tidningsställ med diverse publikationer, från vanliga serietidningar till några veckopublikationer i enkelt utförande och med innehåll i nivå med den artikel Sven-Barry länkade till men mer jovialiskt.

Elvis lever var till exempel inte sensationellt utan bara ett konstaterande att ännu en hade träffat honom, och att utomjordingar besöker vår planet skrevs det bara om ifall något särskilt hade hänt, som till exempel att Elvis träffat dem.

På den nivån var det och under hela det år jag handlade där var det var vecka nytt nummer av dessa tidskrifter, men jag köpte några bara under de första månaderna för skojs skull.

Men det finns folk som på fullt allvar läser och tror på vad som helst och Qanon är ett ställe för sådana och det finns säkert fler ställen.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum