Avatar

Dagens Henrik Jönsson...

av Seawolf @, onsdag, april 21, 2021, 18:18 (1094 dagar sedan) @ Håkan

Personval är gravallvarliga saker!


Jag har en liten tid nu kollat på vad som skrivs på Bulletin, Seawolf, i dess nya skepnad och med endast ett par gamla namn ännu kvar, men jag har avvaktat med att länka då jag är skeptisk till ägarna så som de har framskymtat i omvälvningen.

Men den här artikeln handlar om hur riksdagen befolkas och av vilka, och den måste länkas och sparas på fler diskar än Bulletins, för framtiden är oviss i detta censureringsivrande politiska klimat.

https://bulletin.nu/debatt-ingen-som-astadkommit-nagot-kan-bli-svensk-politiker

Jag läste också i en kort notis i GP att Bulletin knutit tre välkända namn till sig som skribenter, alla välkända alternativt ökända beroende på vem man själv är, och vi får se hur det blir - men många artiklar är nu bakom betalvägg på Bulletin så de blir allt mer lika de etablerade medierna...

Håkan

Nu måste du ge järnet och kontakta Bulletin så du kan övertyga dem om de misslyckade personvalsystem som finns i världen plus den svenska demokratiutformningen som gör det omöjligt att få Sverige att ha personval i enmans valkretsar.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum