Avatar

Första sticket i armen...

av Håkan, Göteborg, torsdag, april 22, 2021, 18:56 (1092 dagar sedan) @ Pinja

Jag fick mitt första stick med Astra kl 8.30 i går. Ca 10 timmar senare fick jag feber, den steg upp till lite över 38C. I morse hade jag fortfarande 37,5. Nu har jag sovit hela eftermiddagen. Och nu är jag frisk igen. Bra, nr 2 ska erhållas 22 juni.

Nu funderar jag på att ta en tripp till Grekland efter flera års avbrott. men då måste man väl ha någontyp av vaccinationsintyg, om jag förstått saken rätt. Men det fick jag inte?

Pinja

Jag har den lekmannamässiga och tilllitsfulla (stavas så) inställningen till de olika vaccinerna att de alla är väl testade och säkra, Pinja, och att den fantastiska snabbhet de tagits fram med mest beror på en tidigare omöjlig öppenhet mellan aktörer.

Begreppet säkra är dock numera minst lika laddat som att uttala någon tveksamhet om antalet verkligt skyddsbehövande, men så är den mänskliga psykologin.
Läste just att det nu dör fler människor i bilolyckor i England än av Covid så där ser man, inte råder det nationell upprördhet över detta.

Jag ser det där med vaccinationsintyg som ett otyg (no pun intended), då det på en mängd områden skulle haverera mänsklig samvaro och rörelsefrihet, men just därför är det som mumma för en vänsterregering som vill ha koll på allt och alla.

Är du vaccinerad får du komma in, för alla ska inte längre med...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum