Avatar

Jag tänkte kanske läsa en bok av en marxist

av Håkan, Göteborg, torsdag, april 29, 2021, 16:29 (1092 dagar sedan) @ S-B A-son

Det låter ju oklokt, jag vet. Men det är ett så intressant ämne i all sin vettlöshet.

Ett litet sidospår. Ingen av er ser väl programmet Robinsson på TV4. Jag gör det och finner en sorts perverst nöje att göra det, främst för att det nästan är mina hemmavatten när jag växte upp. Mammas och Pappas bästa vänner hade stuga på Seskarö och jag har många fina minnen därifrån.

Nåväl, i det här programmet som befolkas av särdeles obehagliga människor, bl. a. en figur som bytt kön från man till kvinna. Jag ser hen som den värsta av dem alla. Och så kom hen väl till pass.

På tal om genus alltså.

Mvh Sven-Barry

Stämmer att jag inte ser Robinsson, Sven-Barry, och inte något annat heller på TV sedan väldigt många år.

Med undantag för de där ni vet, Lady, Lufsen och den Heliga Spagettin och så det strävsamma gamla paret Greve Wachtmeister och betjänten Karlsson som visas varje nyårsaft...vadå, inte dom? Men vilka då...fanken, och jag som alltid tyckt betjänten är så kul, han som alltid snubblar och inte kan prata så man förstår...

Det är alltså två engelska skådespelare som var nyårsafton gör en allt annat än politiskt korrekt framställning av virtuellt gruppsex under rusets inflytande och därtill av ett par åldringar som borde veta bättre då de hör till olika samhällsklasser.

Håkan
lätt yvig igen


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum