Avatar

En skildring av Miljöpartiet...

av Håkan, Göteborg, söndag, maj 02, 2021, 14:37 (1090 dagar sedan) @ Seawolf

...med en del utvikningar. Alltid lika välformulerat vilket kanske är svårt att ta in och det kan bli lite väl omständligt ibland.

https://youtu.be/rOr4SOvd5Ag

Det var spännande att han nu nått statusen att bli omnämnd med namn av miljöpartiet i Sveriges Riksdag, och som någon de ser som en fara för dem, och kanske hans status på upa höjs litegrann med detta.

Få se.

Håkan


Nääää.
Nu är det inte långt borta att regeringen viskar till Youtube och Facebook att de skall radera Henrik Jönsson från dessa forum, annars tar regeringen bort den subvention som de givit FB och YT via skattebefriad och billig el till deras serverhallar. Som ännu ett fall i raden av den förtäckta censur som Sveriges regering idkar.

Det du så riktigt påpekar, Seawolf, är ett av många exempel på hur den nuvarande regeringen smyger sig på viktiga områden som har med friheter och rättigheter att göra - utan några nämnvärda reaktioner från de etablerade medierna, inte ens de borgerliga som till exempel Göteborgs-Posten.

Det är i stort sett bara alternativmedia som till exempel upa där detta tages upp och beskrivs som den mycket farliga utveckling det är, och att det sker medvetet av nuvarande regering med sina krafter bakom kulisserna.

Så efter Henrik Jönsson står snart Rövarn i tur...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum