Avatar

Vem är välkommen

av Seawolf @, fredag, maj 21, 2021, 17:26 (1065 dagar sedan) @ Pinja

Hela haussen om HBTQ osv. är beviset på att världens samlade skolväsende inte klarat av att bibringa eleverna den vetenskapligt uppenbara sanningen att arter på jorden med två kön förökar sig endast vid samröre dem emellan. Vissa udda arter byter kön efterhand (räkor t.ex.) men det är en genetiskt nedärvd egenskap, och det krävs till slut ändå minst en av varje för att arten skall fortleva. Dessa könsbyten förekommer inte på grund av artindividens tyckande, såvitt det är känt.

Men vad är vetenskap och biologiska fakta värt i förhållande till känslor och tyckande?

I fallet Svenska Kyrkan är det sedan lång tid uppenbart att de desperat letar efter nya medlemma till vilket pris som helst. Muslimer är ju en målgrupp de vill införliva i sitt framväxande "Allreligion AB" som förkortas till "ARAB".

Denna nya reklamkampanj riktad mot HBTQ visar att de (helt korrekt) uppfattar denna rörelse för vad den är, nämligen en ny religion (såna behöver som bekant inga fakta för sin existens).

Men jag tror de inte förstått riktigt. Islam och HBTQ är inte kompatibla, om man säger så.

--
"The Seawolf is a mythical creature that does not exist in any known culture. According to University lore, the Seawolf is a sea creature that brings good luck to anyone to lay eyes on it."


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum