Avatar

Ivar Arpi

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, söndag, maj 23, 2021, 12:39 (1062 dagar sedan) @ Håkan

Allmosa därför att Arpi sa upp sig från SvD och gick till Bulletin, Sveriges svar på Le Monde, New York Times eller vilka världskända tidningar det nu var. Och nu bad han troligen SvD på sina bara knän att få komma tillbaka till en stadig inkomst han kan leva på. Inte svårare än så.

Jag förstår inte det där med Teodorescu. Men skit samma, är heller inte intresserad.

Mvh Sven-Barry


"...bad han troligen SvD på sina bara knän..." tyder på vissa insikter, Sven-Barry, vad får dig att använda ordet troligen?

Alice har skrivit på sin egen FB-sida om kontakten med Expressen, och om ytterligare en del hon har på gång, den stackars tiggerskan från Rumänien...

Håkan
spjuvrare

Det skulle ju kunna vara så att SvD givit Arpi, den lille skäggige gnällspiken, ett bud av ren omtanke om en förlorad själ. Så därför troligen naturligtvis.

Vad gäller den Rumänska nippertippan är jag som sagt måttligt intresserad. Spelar ingen roll var hon skriver den ena litanian efter den andra om invandringens förödande konsekvenser. De är lik förbannat ointressanta. Och Expressen tar jag knappt i med tång. Är säkerligen annorlunda för dig som ju är en Teodorescuians proselyt.

Mvh Sven-Barry, Lifvendahlsk

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum