Avatar

Peter Daszak har inte nämnts i svenska artiklar om Covid...

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, maj 26, 2021, 16:51 (1056 dagar sedan) @ Håkan


Med reservation för att jag inte läst alla ställen där han nämns, så verkar det mesta vara av typen att avfärda honom som en spridare av konspirationsteorier.

Om ett lands ledning stryper och försöker styra oberoende undersökningar så blir i vart fall jag misstänksam.
Vaddå Estonia?


Enligt den artikel jag länkade till var han redan innan covidutbrottet engagerad i laboratoriets studier av covid hos fladdermöss i syfte att finna ett förstärkt vaccin, Seawolf, och senare ingick han i den grupp som skulle granska om viruset kan ha kommit från detta laboratorium genom brister i säkerheten.

Utbrottet statade i Wuhan där laboratoriet finns, de arbetade med förstärkta varianter av viruset, men enligt Kinas regim är det hela bara ännu en komplott mot Kina...

Håkan

Redan den 31/12 2020 skrevs om precis samma saker, dvs att Kina mörkade hur viruset dök upp. Peter Daszak citerades sålunda "– Vi är alla en del av det här tillsammans. Och innan vi inser det kommer vi aldrig att lyckas lösa det här problemet, säger Peter Daszak till AP.".

Det är ohederligt att påstå saker på det sättet du gör. I själva verket kört du ju en sorts egen konspirationsteori vad gäller svensk media.

Mvh Sven-Barry

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum