Avatar

Liten vadslagning

av Håkan, Göteborg, söndag, juni 20, 2021, 20:11 (1034 dagar sedan) @ Seawolf

Som jag fattar det är det hela ett chicken race mellan Annie Lööf och Nooshi Dagostar. Jag tror inte den senare viker ner sig, men Annie har ju svikit förr. Så kanske du har rätt. Jag gissar ändå på att Löfven får ett misstroende emot sig i riksdagen på måndag. Om hur det går sen har jag ingen aning.

Pinja


Löfven kommer med ett nonsensuttalande om att förhandla med Hyresgästföreningen, fast betydligt senare. Annie, som till varje pris vill klamra sig fast vid regeringsanknytningen, skoätandes eller ej, kommer att, med hänsyn till "det oansvariga beteendet på V, M, L, KD och SD" att hävda att det enda ansvarstagandet är att låta så ske utan omval.

Sen kommer kråkorna att sätta sig igen på samma platser.

Det har utkristalliserat sig lite mer sedan herrarna skrev det ovanstående, och liksom hos flera andra på den borgerliga sidan växer min respekt för fastheten i Dadgostars agerande och jag hoppas hon håller hela vägen.

Den här välskrivna artikeln i Dagens Industri ger ytterliga perspektiv på krisen, om det nu är en kris vilket jag inte ser det som. Bara ännu något som S inte såg komma, liksom.

https://www.di.se/ledare/mittens-rike-faller/

Det kan bli så att den största förloraren i detta skeende blir Annie Lööf, vilket inte vore en dag för tidigt enligt min mening.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum