Avatar

Sketbåten

av morpheus, måndag, juli 05, 2021, 00:07 (83 dagar sedan) @ Håkan

Jag önskar att jag hade lika mycket energi som du har, morpheus, så att mer av den kunnat ägnas min sketbåt utöver mitt arbete och mina barn, och numera också en hund.

Botten är i år fullt förgiftad men endast med en lätt skrapning dessförinnan, ingen Seawolfyta alltså, och friborden är opolerade och lite randiga.

Återstår att se hur mycket båtlivsdagar det blir i år, om en vecka övertar jag ensam ansvaret för garantiavdelningen hos min uppdragsgivare fram till mitten Augusti, och jag får se om det verkar kunna skötas med periodvis boende på båten i år.

Men någon måste ju hålla hjulen i gång och jag tar mitt ansvar, oavsett regeringskris eller covid...

Håkan

Att du skulle tvingas vara kvar i arbetslivet har jag svårt att tro, ingen är oumbärlig på sin post. Det liknar mest slaveriarbete i mina ögon isåfall.
Du kan själv välja vad du vill göra av din tid. Att segla och njuta av livets glada dagar istället för att sitta djupt nedsjunken i en dator och lösa världsproblem kan väl inte vara något att stå efter? Vad tror du ert företag kommer att göra den dagen du vänder näsan i vädret? Försöka med hjärtstartare för att få dig till arbetet igen? Nä Håkan, sluta jobba även om det inte finns ersättare så är det inte ditt bekymmer, du är faktiskt snart 75 år och ingen lever för evigt.


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum