Avatar

Nytt världsrekord - i hyckleri.

av Håkan, Göteborg, fredag, juli 23, 2021, 14:09 (64 dagar sedan) @ Pinja

Internationella Handbollsförbundet har drivit på för att bötfälla ett norskt damlandslag för att de inte bar tillräckligt sexiga kläder. Dess ordförande är egyptiern Hassan Mustafa. Om inte detta är nytt världsrekord i hyckleri, så säg.

Pinja

Nu driver du väl med oss, Pinja, naturligtvis ska också egyptier ha rätt till att tävla i hyckleri.
Om sedan någon vill se sexiga handbollspelare är en annan sak, men så många funktionsvariationer det numera finns vore något annat egentligen konstigt.
När får vi se backhoppare i lädertrikåer?

Men världsrekord i hyckleri är det inte, detta innehas ofta av någon svensk minister och just nu är det Morgan Johansson.

Han försvarar polisen som sommarpratade och bland annat såg ner på svenskar, med motiveringen att det där med Israel som en cancer och annat ännu grövre var för flera år sedan - se citat:

"Jag känner Nadim Ghazale sedan lång tid tillbaka, han är en utmärkt bra polis. När han utsätts för ett drev till följd av saker han skrev för många år sedan finns det skäl för alla som vet vad han jobbat med och för att backa upp honom. Det tänker jag fortsätta att göra”, säger Morgan Johansson den 2:a jul 2021 till Expressen."

Men gentemot de som är i opposition mot S och speciellt folk inom SD finns ingen tidsbegränsning bakåt, allt ska användas för att skrämma folk till "rätt" valsedel.

Det är snart val...

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum