Avatar

Nytt världsrekord - i hyckleri.

av Håkan, Göteborg, fredag, juli 23, 2021, 17:11 (64 dagar sedan) @ Cthulu

Av en ren slump så är det gubbar som ska bestämma vad unga tjejer ska ha på sig när de uträttar sin sport. Det är väl några år sen nu men det var något liknande här i sverige, då var det väl vad svenska beachvolley-tjejerna skulle tillåtas ha på sig.

Jag var en riktig sportgalning i mina yngre år men det tycks falna mer och mer för varje år. Det är VAR och skit till allting.. men att bötfälla eller utesluta nån för filmning det är helt uteslutet.

Jag kan vara lite grinig nu men det beror på att båtjäveln vägrar kunna backa ordentligt i år heller, ren slump var jag hamnar.

Kan en Maxi 999 eller 33 svänga ordentlig vid back? Förutom att kunna svänga vid back ska nästa båt ha partial-rigg också.

En av många fina egenskaper som Pelle Pettersson byggde in i Maxi 33, Cthulu, och jag tror också i 999 som jag minns Seawolfs berättelser, är att man kan backa med den.
Riktigt bra också i låg fart.

Och partialrigg har de båda, jag tror så partialt det kan göras dvs mycket litet försegel och mycket stor stor.
Vad syftet är med en partialrigg där förstaget sitter bara en halvmeter under masttoppen har jag inte kunnat läsa mig till men kanske någon upare vet.

Håkan


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum