Avatar

Och vad gjorde ni i helgen?

av S-B A-son ⌂ @, Västkusten något söder om Gbg, onsdag, april 28, 2010, 18:43 (5118 dagar sedan) @ Håkan

Jag tycker fyrvaktarns vinkling, att skitslangen är en sorts koppling till civilisationen, är mycket intressant.

Man kan alltså fundera på varför Finska politiker anser att det finländska folket behöver en sådan koppling? Och detta betydligt snabbare än brödrafolket i väst och de övriga nordiska grannfolken?

Tysken har ju varit väldigt tidig med die Grüne Punkt, så jag antar att han sedan länge är intimt sammanlänkad med civilisationens sugstationer.

Likaledes är Båtamerikanen sedan så vitt jag vet länge, ålagd att medelst ett hårt reglerat fekalietömningsregelverk hålla närkontakt med nämnda civilisation.

Hur det är med ryssen vet jag ej, kanske är de mycket noga med sitt avfall? Liksom polacken, esterna, letterna och litauerna troligen är.

Häromdagen såg jag en utbyggnadsplan för fekalietömningsanläggningar här på västkusten. Undrar om dessa får stopp på datorerna som slängs överbord? Eller allt annat skräp man ser också på de nya hänsynsområdena som länstyrelsen så hyggligt definierat åt oss!

Jag har aldrig sett en bajskorv flyta omkring, även om jag haft misstankar om överfylld tanks tömning någon enstaka gång!

[image]
ingen bajskorv så lång ögat kan se

mvh Sven-Barry - framtiden hör de förstoppade till

--
アルバム「ヴェイパー・ドローイングス」から 
póg mo thóin
sǝǝɹʇ ǝɥʇ uI ʇsol ʇoƃ 'ʇsǝɹoɟ ǝɥʇ puIɟ oʇ ǝɯɐɔ ǝʍ
ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥIʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI
ผลการค้นหาคลิปวีดีโอเกี่ยวกับ
नया साल मुबारक हो


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum